Welkom

Welkom op de site van de M.B.V. Mebiose. De studievereniging van de studie Biomedische Wetenschappen te Utrecht.

MEBI-future
Nieuws

Enquête Tight Junction

Geplaatst op: 11-4-2014 || Door: bestuur

Lieve Mebioten,
 

Wat wil jij anders zien in de Tight Junction? Vul de korte enquête in, zodat wij de TJ helemaal kunnen aanpassen aan jullie wensen.  Het invullen kost maar een paar minuutjes en jullie zouden ons er erg blij mee maken! Klik hier.

Goede planning maken?

Geplaatst op: 10-4-2014 || Door: bestuur

Het nieuwe blok begint, maak een goede start! Omdat Mebiose meewerkt aan een pilot met StudyGrasp, kunnen we jullie toegang tot een online planning-tool aanbieden. We hopen dat jullie er je voordeel mee kunnen doen! Meedoen is vrijblijvend, feedback op de tool wordt erg op prijs gesteld (dat kan direct vanuit de applicatie). Ritme is de basis van succesvol studeren. StudyGrasp is je persoonlijke studieplanner: een planner die wel werkt en die je helpt het goede ritme te vinden en te houden. Een planner die snapt dat je echte leven niet zo rigide is als een agenda en er altijd dingen tussendoor komen. Gratis toegang voor de eerste 25 Mebioten die inschrijven via onderstaande link:

https://studygrasp.com/go/BVBKD

 

Kandidaatsbestuur

Geplaatst op: 3-4-2014 || Door: Bestuur

Lieve leden,

Het kandidaat-kandidaatsbestuur heeft zich op de Algemene Ledenvergadering de dato 1 april gepresenteerd met het onderstaande installatiefilmpje. Naderhand is zij geïnstalleerd als XXIXe kandidaatsbestuur der M.B.V. Mebiose 2014. 

Met vriendelijke paarse groet,
Jullie bestuur

XXIXe kandidaat-kandidaatsbestuur

Geplaatst op: 28-3-2014 || Door: Bestuur

Lieve leden,

Vanochtend heeft het nieuwe kandidaat-kandidaatsbestuur haar constitutie bekend gemaaktKomende dinsdag zal zij zich op de ALV presenteren en haar kandidaatsbestuursnaam onthullen

Praeses:               Esmé van Herpen
ab Actis:               Marlin Broeks
Fiscus:                  Suzanne Castenmiller
vice-Praeses:         Thomas Broekhoff
vice-ab Actis:         Armin Anocic
vice-Fiscus:            Lucille Standaar

Veranderde openingstijden Mebiosekamer

Geplaatst op: 25-3-2014 || Door: Bestuur

Lieve leden,

Morgen, woensdag 26 april, wordt de de Dies Natalis van de Universiteit Utrecht gevierd. Hierbij vindt de uitreiking van de Docenttalent van het Jaarprijs plaats, die Mebiose in ontvangst mag nemen. Hierom zal de Mebiosekamer morgen vanaf 14.00 uur gesloten zijn

Liefs,
Jullie bestuur

Mebiosefeest

Geplaatst op: 20-3-2014 || Door: Bestuur

Vanavond zal er weer een groots feest losbarsten in het K-sjot. Of je nou verkleed als cheerleader, frat boy of footballspeler komt, alles mag en alles kan!
What happens in the K-sjot, stays in the K-sjot, dus kom een party bouwen en vergeet niet je ID mee te nemen.
 

 

Exclusief mannen netwerkevent

Geplaatst op: 17-3-2014 || Door: Bestuur

Geacht mannelijk lid der M.B.V. Mebiose,

Het 'Eerste Nederlandse Medisch Biologen Herengezelschap' Villa Virorum organiseert op 28 maart 2014 het exclusieve VV-Gentlemen’s Club event. Het evenement zal plaatsvinden in een luxe villa aan de Kromme Rijn, vlakbij de Uithof.

De VV-Gentlemen’s Club geeft heren Mebioten de kans Villa Virorum te leren kennen. Op deze avond zal geheel gratis het nuttige met het aangename verenigd worden en wordt jullie een kans geven een blik te werpen in de wereld die Villa Virorum heet.

Op het evenement zal een groot aantal VV leden aanwezig zijn waarvan enkelen een presentatie zullen geven over welk carrièrepad zij zijn ingeslagen na hun studie. Dit zal de voorzet zijn voor een netwerkborrel in ontspannen sfeer waar ook studerende VV leden aanwezig zullen zijn die je alles kunt vragen over de biomedische masters na je bachelor opleiding. De proeverijen zijn geheel verzorgd en zitten bij het evenement inbegrepen.

Wanneer je besluit, wat wij van harte hopen en verwachten, naar het evenement te komen, vragen we je even aan te melden via tetx@villavirorum.nl zodat we weten dat we op je kunnen rekenen. Je zult dan per post, bij een tijdige aanmelding, een officiële uitnodiging ontvangen.

Namens het E.N.M.B.H.G. VV,

Pro Viro

Geplaatst op: 14-3-2014 || Door: Bestuur

Lieve leden,

Genoten van de Latte Machiato Specialo's de Luxe tijdens de Goede Doelenweek? Dan heb je geluk! De hoogstaande koffiemakers van Trezpresso te Hilversum komen langs de Mebiosekamer voor een gratis koffieproeverij! Ze hebben zich goed voorbereid en nemen niet alleen een koffiemachine en sachets mee, maar ook een melkschuimer

 

 
 

 

 

 

Waar: Mebiosekamer                                   
Datum: woensdag 19 maart
Tijd: 10.30 uur
Prijs: Geen

Klik hier voor het nieuwsarchief