Welkom

Welkom op de site van de M.B.V. Mebiose. De studievereniging van de studie Biomedische Wetenschappen te Utrecht.

MEBI-future
Nieuws

Mebi-Future en Owattenaait!

Geplaatst op: 22-10-2014 || Door: bestuur

Lieve leden,

 

Er zijn een paar wijzigingen geweest in de activiteitenagenda! Zo is de Mebi-Future van 23 oktober naar 19 november verplaatst en is de datum voor de Owattenaait bekend, dit zal 11 december worden. Zet het in je agenda en we zien jullie dan graag!

 

Liefs,

 

Het Bestuur.

Advertentie: Studenten profiteren van korting!

Geplaatst op: 20-10-2014 || Door: bestuur

Uit onderzoek is gebleken dat studenten maandelijks gemiddeld €915,- te besteden hebben. Dit lijkt veel maar na aftrek van de vaste lasten en de nodige pilsjes is het elke maand weer lastig om te rondkomen. Daarom moet je als student zoveel mogelijk profiteren van korting!
Op http://www.kortingscode.nl vind je de mogelijkheid om veel te besparen op bijvoorbeeld je kleding of vakantie maar ook een nieuwe laptop! Jaarlijks kan je op deze manier gemiddeld meer dan €739,- besparen!

Aangepaste openingstijden kamer

Geplaatst op: 7-10-2014 || Door: bestuur

Lieve leden,

 

Vandaag zal de bestuurskamer van 11.00 tot 12.00 gesloten zijn in verband met een kennismaking.
Daarna zien we jullie graag langskomen

 

Liefs,

Het Bestuur

Studygrasp

Geplaatst op: 24-9-2014 || Door: bestuur

Lieve leden,

Nu het jaar weer volop in gang is, zijn jullie natuurlijk weer allemaal keihard aan het werk om prachtige cijfers binnen te slepen. Wat handig is om goed te scoren op je tentamens is het maken en aanhouden van een goede planning. Als je hier wat moeite mee hebt, dan kan je Studygrasp gebruiken om je te helpen. Deze online planningstool is gemaakt om jou te helpen een strakke planning te maken en te zorgen dat je je hier aan houdt. Wanneer je je via deze link inschrijft, krijg je ook nog eens 75% korting, en de eerste 15 mensen krijgen zelfs de eerste drie maanden gratis!
Voor wat meer informatie, zie dit filmpje

 

Liefs,

Jullie bestuur

Sollicitaties

Geplaatst op: 16-9-2014 || Door: bestuur

Lieve leden,

De inschrijvingen voor de nieuwe commissies zijn geopend! Je kan je op dit moment inschrijven voor de eerstejaars-, toneel-, master- en buitenlandse excursie commissie. Ook zijn er nog twee plekken vrij in de weekendcommissie. Wil jij dus graag meer mensen binnen de studie leren kennen en leuke activiteiten organiseren voor je studiegenoten, kom je dan aanmelden op de kamer!

Daarnaast worden ook de jaarvertegenwoordigingen weer opnieuw gevormd. Wil jij graag inspraak hebben binnen de studie en je mening geven over de verschillende vakken, kom je dan ook aanmelden op de kamer.

Alle sollicitaties vinden plaats op 24 september vanaf 17:00, er is de mogelijkheid om pizza te eten.
Tot dan!

Liefs,
jullie bestuur

Aangepaste openingstijden kamer

Geplaatst op: 8-9-2014 || Door: bestuur

Lieve leden,

Vanwege kennismakingen zal de kamer komende dinsdag tussen 11:30 en 12:45 uur en donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur gesloten zijn. De rest van de week zien we jullie graag langs komen op de kamer!

Liefs,
 
Jullie bestuur

Geplaatst op: 27-8-2014 || Door: bestuur

Lieve leden,

Volgende week is het alweer zo ver, of jullie het nou willen of niet, de colleges beginnen weer! Natuurlijk horen hier óók leuke dingen bij, zoals de Introweek. Naar traditie zal maandag om 21:00 weer de jaarlijkse Pandjeborrel plaatsvinden, waar kennis gemaakt kan worden met de nieuwe studenten om vervolgens gezellig mee te gaan naar het feest van de M.S.F.U. "Sams". Op woensdag zal vanaf 23:00 het dak eraf gaan de Club Poema met ons eigen introfeest met als thema 'Maskeraanhe' o.d.z. Gokje wagen, prijsje winnen. Wij wensen jullie een goede start van het collegejaar en zien jullie hopelijk bij de activiteiten!

Liefs,

Het bestuur

Overlijdensbericht

Geplaatst op: 13-8-2014 || Door: Bestuur

Lieve Leden,

Helaas moeten wij jullie het verdrietige nieuws brengen dat Rein van Eeghen is overleden. Onze gedachten gaan uit naar familie en vrienden, dat zij sterkte mogen hebben in deze voor hun moeilijke tijd.

Jullie bestuur

Klik hier voor het nieuwsarchief